
Reunió de la Comissió de Seguiment del Pla Estratègic de les Garrigues. Dimecres 22 de gener de 2020
14 gener, 2020
El passat divendres, 24 de gener, es va donar el tret de sortida al programa de sortides professionals per a restauradors a productors i productores agroalimentàries de les Garrigues amb la visita a l’obrador del nou Forn de Pa Xocolatí de les Borges Blanques.
Les sortides professionals s’emmarquen en el projecte “Cadena de valor de l’oli a les Garrigues” en el programa de suport a la gastronomia amb l’objectiu de facilitar l’establiment de sinergies i acords comercials entre restauradors i productors i productores agroalimentàries del territori.
La primera visita del programa va permetre descobrir el projecte Xocolatí, un nou projecte a les Garrigues i tots els seus productes artesanals. Es van presentar els tipus de farines i la massa mare natural que utilitzen, el procés d’elaboració, d’amassat i de fermentació lenta. Finalment, es van degustar el conjunt de pans singulars i artesanals que elaboren.